dimecres, 26 d’octubre del 2011

fem coques

Hem fet les coques pel berenar de Tots Sants i ho expliquem amb uns quants rodolins






Farem bones coques
per posar a les boques

Posem uns ingredients
que les faran excel·lents

Posem la farina
en un vol fet de vidre

La farina hem d’amassar
i amb aigua l’hem de barrejar

Amassem la farina
ben blanca i ben fina

La farina amb la sal
tenen un gust genial

Treballem la pasta
fins obtenir una bona massa

Posem el llevat
si ens el deixem l’hem "pifiat"

Itentem que el llevat
quedi ben inflat

La massa hem barrejat
i amb el corró l’hem aplanat

Remenant, remenant
de les mans en sortiran pans

Ensucrant ensucrant
la coca dolça va quedant

Els pinyons són bons
i treballem com bons minyons

Si les coques vols torrar
al forn les has de posar

Les coques acabades
al forn quedaran torrades

Al forn les hem ficat
i torrades han quedat

Quan surten del forn
els pinyons són més bons

Les coques bones
quan les menges fan pessigolles

Treballant en equip
grans coques han sortit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada